Miałam ogromną frajdę być na warsztatach organizowanych przez EkoDeli. Temat:
"KICHAJ NA PRZEZIĘBIENIE - czyli 100 sposobów na zwiększenie odporności Twojego dziecka"
Atmosfera była luźna, domowa, a co najważniejsze dzięki właścicielce i uczestniczkom warsztatów było bardzo ciekawie.
Każdy miał tyle pytań, ciekawostek i uśmiechu do rozdania, że czas zaplanowany na spotkanie okazał się być baaardzo elastyczny ;)
Chyba będę tam bywać regularnie, bo asortyment jest naprawdę duży, produkty różnorodne i można wypróbować wielu nowych i ciekawych rzeczy.
Po wielu dyskusjach włączając tą, jak producenci i firmy farmaceutyczne robią nas w konia postanowiłam zabrać się za nasze życie i żywienie bardziej serio, niż dotychczas.
Na początek w mojej kuchni zagościły takie oto ekoporodukty:
Syrop z Agavy
Inulina
Mąka z cieciorki
O samych produktach będzie więcej na dniach, a już teraz obiecuję Wam jakiś przepis na słodkości z użyciem dwóch pierwszych. Po głowie plączą mi się ciasteczka owsiane....
Do napisania!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz